Luisteren naar een AirPlay-compatibel apparaat

Als het SoundLink® Air digital music system is verbonden met je draadloze router, kun je op elk gewenst moment AirPlay®-audio streamen. Als er een aux-bron aangesloten is en bezig is met afspelen wanneer je begint met het streamen van audio van je met AirPlay-compatibele apparaat, stopt de aux-bron en hoor je de AirPlay-audiostream.

Luisteren naar gestreamde audio:

Start een muziekapp op je met AirPlay-compatibele apparaat of computer. Controleer of deze is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als het SoundLink® Air system

Om te zorgen dat het beginvolume niet te hard is, schuif je de volumeregelaar in de muziekapp naar een punt lager dan ongeveer een derde van het maximale volume

Tik of klik op het AirPlay-pictogram en selecteer "SOUNDLINK AIR" (of de naam die je eraan hebt gegeven) in de lijst met beschikbare luidsprekers

Pictogram

Begin met het afspelen van muziektracks. Druk op de SoundLink® Air-afstandsbediening op de knop voor AFSPELEN/PAUZEREN

Afspelen/pauzeren

Met de knoppen VOORUIT en ACHTERUIT bepaal je welk nummer wordt afgespeeld

Vooruit

Achteruit

Opmerking: om iTunes® op afstand te bedienen met de afstandsbediening van de SoundLink® Air, moet je een instelling wijzigen in het iTunes-menu ‘Preferences’ (Voorkeuren). Volg daarvoor de volgende stappen:

Start iTunes op en open het menu "Edit" (Bewerken)

Selecteer "Preferences" (Voorkeuren) en klik op "Devices" (Apparaten)

Klik op het vakje naast "Allow iTunes audio control from remote speakers" (iTunes audio laten regelen vanaf externe luidsprekers)