Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

iPod®-problemen oplossen

Mijn iPod laadt niet op in het dock. Wat moet ik doen?

Probeer het volgende:

 • Als je iPod in een etui of beschermende hoes zit, verwijder deze dan en plaats de iPod opnieuw. Misschien is de iPod niet goed gedockt, waardoor hij niet wordt opgeladen.
 • Probeer je iPod te resetten. Raadpleeg de ondersteuning van Apple om erachter te komen hoe je dit doet voor jouw model.
 • Reset je SoundDock system. Zet het systeem uit en laat de stekker 60 seconden uit het stopcontact. Controleer of de iPod wordt opgeladen als je de stroom weer hebt ingeschakeld.

Mijn iPod past niet in het SoundDock system. Heb ik een ander inzetstuk nodig?

 • Verwijder het beschermende etui of de cover van je iPod. Als je de iPod met etui of cover in het dock plaatst, past hij niet en hoor je mogelijk ook geen geluid.

Mijn 4e generatie iPod touch® past niet in het dock. Waarom?

De 4e generatie iPod touch heeft een smallere dockaansluiting dan andere iPod-/iPhone-modellen, waardoor het moeilijker kan zijn om het apparaat goed te plaatsen en te verwijderen. Dit geldt zowel voor docks van Bose als docks van andere merken.

Volg deze stappen om een 4e generatie iPod touch op de juiste manier te docken:

Voordat je begint

 • Controleer of er geen vuil of obstakel zit in de dockaansluiting van de iPod touch.
 • Plaats en verwijder de door Apple® geleverde oplaadkabel van de iPod enkele keren om te controleren of er geen probleem is met de aansluiting. Als je de kabel niet goed kunt aansluiten, probeer dan niet het apparaat in het dock van het Bose-systeem te plaatsen. Neem contact op met Apple voor hulp.

De iPod docken

 • Plaats de iPod touch voorzichtig recht op de dockaansluiting. Misschien moet je een beetje wiebelen (naar links/rechts) en stevig omlaag drukken om het apparaat op de Bose-dockaansluiting te plaatsen. De iPod touch wordt geactiveerd als hij volledig is aangesloten. Nadat je de iPod touch een paar keer voorzichtig op deze manier hebt geplaatst, wordt het docken misschien makkelijker doordat de aansluiting wat losser wordt.

De iPod verwijderen

 • De iPod touch heeft een nauwere aansluiting dan andere iPod-/iPhone-modellen bij het docken. Om te voorkomen dat je het Bose-systeem of de iPod beschadigt bij het verwijderen, wrik je de iPod touch voorzichtig los van de dockaansluiting met een opwaartse beweging. Trek hem niet naar voren weg.

Extra tips

 • Verwijder het beschermende etui of de cover van je iPod. Door een etui of hoes kan de iPod mogelijk niet goed in het dock worden geplaatst. Als je het etui verwijdert, past de iPod in het dock met het meegeleverde inzetstuk.
 • Kantel de iPod touch een beetje naar achteren richting het SoundDock system om het apparaat goed te docken.
 • Als de iPod te ver naar voren is gekanteld, wordt docken lastig.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback