Hoe kan ik het laag en hoog aanpassen?

Het Bose-systeem is niet voorzien van toonregelaars. Maar je kunt het geluid op een paar manieren aanpassen als er te veel laag is:

Als je het systeem dicht bij een muur of hoek plaatst, krijg je meer laag. Om het laag te verminderen, plaats je het systeem op een grotere afstand van de muur of hoek

Zet de instellingen voor BASS (laag) in het systeemmenu op NORMAL (normaal) of REDUCED (gereduceerd):

1. Houd de knop ALARM SETUP op de afstandsbediening ingedrukt tot SETUP MENU (configuratiemenu) verschijnt op het systeemscherm
  2. Gebruik de TUNE/MP3-knoppen om de BASS-instelling te zoeken in het configuratiemenu
  3. Gebruik de knoppen TIME +/- om de gewenste instellingen voor het laag te selecteren
  4. Druk op ALARM SETUP om het menu te sluiten

OPMERKING: Als de BASS-optie niet wordt weergegeven in het configuratiemenu, moet je de software updaten