HI- en LO-instellingen

Deze hoofdtelefoon heeft twee volume-instellingen: HI en LO. Deze instellingen zijn alleen van invloed op het volumeniveau voor audio en niet op de ruisonderdrukkingstechnologie.

Zet voor ruisonderdrukking het apparaat in de stand HI of LO en sluit de hoofdtelefoon niet aan op een audiobron.

Als je naar audio luistert, gebruik je de instelling LO en regel je het volume op de audiobron. Gebruik de instelling HI voor een hoger volume. Zet eerst het volume op de audiobron lager en schakel daarna over naar de instelling HI. Pas tot slot het volume aan op de audiobron.

Je hoofdtelefoon is met talloze audiobronnen te gebruiken, zoals het entertainmentsysteem in het vliegtuig, cd-, dvd- en mp3-spelers, pc's en laptops en je geluidsinstallatie thuis.