WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Mijn hoofdtelefoon kan niet aan mijn Bluetooth®-apparaat worden gekoppeld

De hoofdtelefoon maakt geen verbinding met je apparaat tijdens het opladen. Als je hoofdtelefoon niet wordt opgeladen en nog steeds geen verbinding maakt met je apparaat, kun je het volgende proberen:

Op je hoofdtelefoon:

De hoofdtelefoon opnieuw opstarten: Schakel de hoofdtelefoon uit door de aan/uit-knop 2 seconden ingedrukt te houden totdat je de uitschakeltonen hoort. Zet de hoofdtelefoon weer aan door kort op de aan/uit-knop te drukken.

Rechteroordopje met de aan/uit-knop

Je hoofdtelefoon resetten:

  1. Schakel de hoofdtelefoon uit en wacht 30 seconden.
  2. Sluit de hoofdtelefoon aan op een usb-voeding en wacht 5 seconden. (de voeding moet zijn aangesloten op een werkend stopcontact).
  3. Haal de usb-kabel uit de hoofdtelefoon en wacht 1 minuut.
  4. Zet de hoofdtelefoon aan en test of deze werkt.

De koppellijst van de hoofdtelefoon wissen:

  1. Schakel de hoofdtelefoon uit.
  2. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt totdat je ‘Bluetooth-apparaatlijst gewist’ hoort.
  3. Verwijder je hoofdtelefoon uit de Bluetooth-apparaatlijst. Dit doe je meestal door op het apparaat Instellingen > Bluetoothlijst te selecteren en vervolgens Vergeten, Ontkoppelen of Verwijderen te selecteren.
  4. Je hoofdtelefoon is nu klaar voor koppeling met het apparaat. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat en selecteer je hoofdtelefoon als nieuw apparaat.

Op je mobiele apparaat:

Schakel Bluetooth uit en vervolgens weer in.

Schakel de vliegtuigmodus in en weer uit.

Start je apparaat opnieuw op.

Vergeet, ontkoppel of verwijder je hoofdtelefoon uit de Bluetooth-lijst op je apparaat en maak vervolgens weer verbinding.

Verbinding maken met een computer

Als je verbinding maakt met een Windows-computer, zie je mogelijk twee verschillende pictogrammen in de apparaatkoppelingslijst (een apparaatpictogram en een hoofdtelefoonpictogram). Zorg ervoor dat je het hoofdtelefoonpictogram selecteert.