De hartslagmeter installeren – MapMyRun (iOS)

Volg deze stappen om de hartslagmeter in MapMyRun voor iOS te installeren:

Zorg dat de SoundSport Pulse headphones is ingeschakeld en verbonden met je iPhone. Ter controle zie je een klein verticaal accupictogram naast het Bluetooth-pictogram in de statusbalk bovenin het scherm

Je kunt ook naar de Bluetooth-pagina in het instellingenmenu van je telefoon gaan om te bevestigen dat Bose SoundSport Pulse onder ‘Mijn apparaten’ staat met daarnaast het woord 'Verbonden'.

Plaats de SoundSport Pulse headphones in je oren. De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroortje, dus zorg dat dit stevig op zijn plek zit

Open de MapMyRun-app

Meld je aan bij de app of maak een account aan

Tik op het hartpictogram in de statusbalk van MapMyRun

In het scherm 'Apps & Devices' (Apps en apparaten) scrol je naar het gedeelte "Devices" (Apparaten) en klik je op "Heart Rate" (Hartslag)

Als je elke keer wanneer je de app opent automatisch verbinding wilt maken, kies je in het scherm van de hartslagmonitor voor "Auto-connect" (Automatisch verbinden). Klik vervolgens op "Connect" (Verbinden)

De hartslagmeter van de SoundSport Pulse maakt nu automatisch verbinding. De id onder het hartpictogram is specifiek gekoppeld aan de hartslagmeter van je hoofdtelefoon. Je hartslaggegevens verschijnen ook in het gedeelte 'Heart Rate' (Hartslag)

Opmerking: Het kan een paar seconden duren voor je hartslaggegevens op het scherm te zien zijn. Mogelijk staat er een aantal seconden '00 bpm' (0 slagen per minuut) voordat je huidige hartslaggegevens worden getoond.