De hartslagmeter installeren – Endomondo (iOS)

Volg deze stappen om de hartslagmeter in Endomondo voor iOS te installeren:

Zorg dat de SoundSport Pulse headphones is ingeschakeld en verbonden met je iPhone. Ter controle zie je een klein verticaal accupictogram naast het Bluetooth-pictogram in de statusbalk boven in het scherm

Je kunt ook naar de Bluetooth-pagina in het instellingenmenu van je telefoon gaan om te bevestigen dat Bose SoundSport Pulse onder ‘Mijn apparaten’ staat met daarnaast het woord 'Verbonden'.

Plaats de SoundSport Pulse headphones in je oren. De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroortje, dus zorg dat dit stevig op zijn plek zit

Open de Endomondo-app

Meld je aan bij de app of maak een account aan

Tik op het menupictogram ≡ in de linkerbovenhoek van het scherm

Scrol naar beneden in het menu en tik op 'Settings' (Instellingen)

In het scherm 'Settings' (Instellingen) tik je op 'Heart Rate' (Hartslag)

Tik op 'Connect belt' (Band verbinden)

Selecteer 'Bluetooth Low Energy’

Selecteer 'Enable Bluetooth Low Energy' (Bluetooth Low Energy inschakelen)

Endomondo zoekt automatisch naar de hartslagmeter van de SoundSport Pulse. Wanneer het scherm 'Pair?' (Koppelen?) verschijnt, tik je op 'Pair' (Koppelen). Wanneer het scherm 'Pairing Successful' (Koppelen geslaagd) verschijnt, tik je op 'OK'

Om je hartslag in realtime te zien, moet je je hartslaggegevens toevoegen aan je dashboard. Je gaat als volgt naar je dashboard: tik op de zwarte pijl in de linkerbovenhoek van het scherm om terug te gaan naar 'Settings' (Instellingen). Vervolgens tik je op het menupictogram in de linkerbovenhoek om terug te keren naar het hoofdmenu

In het hoofdmenu scrol je omhoog en tik je op 'Workout' (Work-out)

Om je hartslag aan je dashboard toe te voegen, vervang je een van de vooraf ingestelde gegevenscategorieën (Avg. Pace (Gemiddeld tempo), Calories (Calorieën), Sport, Workout (Work-out), enz.) door erop te tikken en vervolgens "Heart Rate" (Hartslag) te selecteren

De gegevenscategorie hartslag maakt nu deel uit van je dashboard en je kunt je hartslag bekijken