De hartslagmeter installeren – Endomondo (Android)

Volg deze stappen om de hartslagmeter in Endomondo voor Android te installeren:

Zorg dat de SoundSport Pulse headphones is ingeschakeld en verbonden met je Android-telefoon. Ter controle zie je een stipje aan beide kanten van het Bluetooth-pictogram in de statusbalk boven in het scherm.

Je kunt ook naar de Bluetooth-pagina in het instellingenmenu van je telefoon gaan om te bevestigen dat Bose SoundSport Pulse onder "Gekoppelde apparaten" staat met daarnaast het woord 'Verbonden'.

Plaats de SoundSport Pulse headphones in je oren. De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroortje, dus zorg dat dit stevig op zijn plek zit

Open de Endomondo-app

Meld je aan bij de app of maak een account aan

Tik op het menupictogram ≡ in de linkerbovenhoek van het scherm

Scrol naar beneden in het menu en tik op 'Settings' (Instellingen).

In het scherm 'Settings' (Instellingen) tik je op 'Accessory Settings' (Instellingen accessoires).

Tik op 'Bluetooth SMART Sensors'

Tik onder 'Active Sensors' (Actieve sensoren) op 'On' (Aan)

Tik onder in het scherm op 'Scan' (Scannen) De 'Scan'-knop verandert nu in een 'Stop'-knop. Tik niet op de 'Stop'-knop, tenzij je wilt stoppen met scannen naar de hartslagmeter van de hoofdtelefoon

Tik op 'HR-Bose SoundSport Pulse' wanneer dit verschijnt onder "Scanned Devices" (Gevonden apparaten). Wanneer de app verbinding heeft gemaakt met de hartslagmeter verschijnt de melding "Connected" (Verbonden) onder 'HR-Bose SoundSport Pulse' in de lijst met opgeslagen apparaten

Om je hartslag in realtime te zien, moet je je hartslaggegevens toevoegen aan je dashboard. Ga terug naar je dashboard door 3 keer op de zwarte pijl in de linkerbovenhoek van het scherm te tikken. Je hartslag wordt nu weergegeven op het hoofdscherm