De hartslagmeter installeren – Apple Gezondheid (iOS)

Volg deze stappen om de hartslagmeter in Apple Gezondheid voor iOS te installeren:

Opmerking: de volgende instructies zijn voor Apple Gezondheid voor iOS 10.

Zorg dat de SoundSport Pulse headphones is ingeschakeld en verbonden met je iPhone. Ter controle zie je een klein verticaal accupictogram naast het Bluetooth-pictogram in de statusbalk bovenin het scherm

Je kunt ook naar de Bluetooth-pagina in het instellingenmenu van je telefoon gaan om te bevestigen dat Bose SoundSport Pulse onder ‘Mijn apparaten’ staat met daarnaast het woord 'Verbonden'.

In het onderdeel "Overige apparaten" van het instellingenmenu voor Bluetooth van je telefoon verschijnt 'HR-Bose SoundSport Pulse'. (Het kan even duren voordat je dit ziet.) Dit is de hartslagmeter. Tik op 'HR-Bose SoundSport Pulse' om de verbinding met de hartslagmeter tot stand te brengen

Nadat je 'HR-Bose SoundSport Pulse' hebt geselecteerd verdwijnt de hoofdtelefoon uit de lijst 'Overige apparaten' en verschijnt hij in de lijst 'Mijn apparaten'. De 'Bezig met laden'-spinner verschijnt naast 'HR-Bose SoundSport Pulse'. Wanneer de HR-Bose SoundSport Pulse met je telefoon verbonden is, verschijnt het woord 'verbonden' naast 'HR-Bose SoundSport Pulse' in de lijst 'Mijn apparaten'

Plaats de SoundSport Pulse headphones in je oren. De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroortje, dus zorg dat dit stevig op zijn plek zit

Open de Gezondheid-app van Apple. Je begint op de pagina met gezondheidsgegevens. Tik op 'Vitale functies' in de lijst met gezondheidsgegevens. Je moet misschien naar beneden scrollen om dit te zien

In het scherm 'Vitale functies' verschijnt na een paar seconden je hartslag