Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Je systeem uitbreiden

Je Lifestyle® system kan Bose®-kwaliteitsgeluid produceren in maximaal 14 extra ruimtes in huis. Als je een product dat compatibel is met Bose-link aansluit op de Bose-link OUT-uitgang van de bedieningsconsole, kun je in andere ruimtes naar een andere geluidsbron luisteren. Zo kan er in de woonkamer een dvd-film worden afgespeeld, terwijl je in een andere ruimte naar de AM/FM-radio luistert. Als je meer wilt weten of als je extra producten wilt kopen, kun je contact opnemen met de plaatselijke Bose-dealer. Zie de lijst met contactgegevens die bij het systeem is ingesloten.

Richtlijnen voor uitbreiding

Volg de instructies die bij het uitbreidingsproduct zijn ingesloten om een systeem dat compatibel is met Bose-link in een andere ruimte te installeren. Let hierbij op het volgende:

aansluitingen bose-link: je systeem werkt niet met producten waarvoor bose-link is ingeschakeld en die zowel op de bose-link in- als de bose-link out-aansluitingen zijn aangesloten.

ruimtecodes: het luidsprekersysteem en de afstandsbediening in de andere ruimte moeten zijn ingesteld op dezelfde ruimtecode. raadpleeg de handleiding die bij het bose-linkproduct is geleverd voor informatie over het instellen van ruimtecodes.

huiscode: met behulp van de huiscode kan de afstandsbediening in een andere ruimte communiceren met de bedieningsconsole. als je een luidsprekersysteem waarvoor bose-link is ingeschakeld instelt in een andere ruimte, moet de afstandsbediening die in die ruimte wordt gebruikt dezelfde huiscode hebben als de code die is op geslagen in de bedieningsconsole. het systeem is standaard ingesteld op huiscode 15. selecteer 'homewide' in het instellingenmenu en selecteer vervolgens 'house code' (huiscode) om de huiscode weer te geven. op het scherm wordt de huiscode weergegeven samen met een voorstelling van hoe de afstandsbediening in de tweede ruimte moet zijn ingesteld om overeen te komen met de huiscode van de bedieningsconsole. het systeem beschikt over twee huiscodemodi. in de standaardmodus zijn 16 huiscodes en 16 ruimtecodes beschikbaar. in een gebouw met meerdere eenheden kun je de alternatieve modus selecteren. in deze modus zijn 64 huiscodes en 4 ruimtecodes beschikbaar.

Opmerking: als je wisselt tussen de standaardmodus en de alternatieve modus, wordt de huiscode teruggezet naar nul (0).

hdmi®-aansluitingen gebruiken: als je in een andere ruimte wilt luisteren naar audio van een bronapparaat dat op hdmi®-ingang 1, 2 of 3 is aangesloten, moet je ook een analoge audioverbinding tot stand brengen tussen het apparaat en de linker (l) en rechter (r) analoge aansluitingen voor die ingang. ook moet je analoge audioverbindingen tot stand brengen bij een digitale audioverbinding voor ingang 4 of 5.

bediening van de radio: met een afstandsbediening voor de extra ruimte kun je de radio selecteren en bedienen die is ingebouwd in de bedieningsconsole in de hoofdruimte. als je echter in beide ruimtes tegelijk naar de radio wilt luisteren, kun je alleen naar dezelfde radiozender luisteren.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback