Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Van toepassing op:

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door de ethernetkabel te verwijderen, wifi uit te schakelen en de Bluetooth®-koppelingslijst te wissen. Door ethernet en wifi uit te schakelen voorkom je dat het systeem verbinding maakt met je netwerk. Ook kan het systeem niet met de SoundTouch®-app worden bediend tot het weer wordt ingeschakeld.

Wifi uitschakelen: druk op de afstandsbediening op het SoundTouch®-pictogram en houd vervolgens ‘0’ ingedrukt tot de leds op de soundbar knipperen.

Bluetooth uitschakelen: schakel Bluetooth uit door de koppelingslijst te wissen. Houd de Bluetooth-knop 10 seconden ingedrukt. Het Bluetooth-lampje op de soundbar knippert twee keer wit en de soundbar laat met een geluidssignaal horen dat de Bluetooth-koppelingslijst is gewist.

Binnen 2,5 uur gaat de unit op stand-by.

Als je wifi weer wilt inschakelen, druk je op het SoundTouch®-pictogram op de afstandsbediening en houd je vervolgens ‘0’ ingedrukt tot de leds op de soundbar knipperen. Schakel Bluetooth weer in door een Bluetooth-bron te koppelen.