Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door de ethernetkabel te verwijderen, wifi uit te schakelen en de Bluetooth®-koppelingslijst te wissen. Door ethernet en wifi uit te schakelen voorkom je dat het systeem verbinding maakt met je netwerk. Ook kan het systeem niet met de SoundTouch®-app worden bediend tot het weer wordt ingeschakeld.

Wifi uitschakelen: Houd op de speaker ‘3’ en de knop voor volume omlaag ingedrukt tot het wifilampje uit gaat.

Bluetooth uitschakelen: schakel Bluetooth uit door de koppelingslijst te wissen. Houd de Bluetooth-knop op de speaker ingedrukt totdat het Bluetooth-lampje wit knippert.

Binnen 2,5 uur gaat de unit op stand-by.

Als je wifi weer wilt inschakelen, houd je op de speaker ‘3’ en de knop voor volume omlaag ingedrukt tot het wifilampje aan gaat. Schakel Bluetooth weer in door een Bluetooth-bron te koppelen.