Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Van toepassing op:

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door wifi uit te schakelen, de Bluetooth-koppelingslijst te wissen en de ethernetkabel los te koppelen. Als je wifi uitschakelt en de ethernetkabel loskoppelt, kan de soundbar geen verbinding maken met je netwerk en kan het systeem niet worden bediend met de Bose Music-app. Dit kan pas weer als je wifi inschakelt of de ethernetkabel weer aansluit.


Opmerking: Voordat je een netwerk uitschakelt of de stand-bymodus inschakelt, moet je de microfoon aanzetten met de aan/uit-knop (het rode lampje is dan uit).

Wifi: Schakel uit door de knoppen Bose Music en Vooruit op de afstandsbediening tegelijkertijd ingedrukt te houden. Herhaal dit om te activeren

Bluetooth: Deactiveer door de koppelingslijst te wissen. Houd om te deactiveren de Bluetooth-knop op de afstandsbediening 10 seconden ingedrukt. Activeer door te koppelen met een Bluetooth-bron.

Ethernet: Deactiveer door de ethernetkabel los te koppelen. Activeer door de ethernetkabel weer aan te sluiten.

Binnen 2,5 uur na het deactiveren van de netwerken gaat de soundbar in de stand-bymodus

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback