Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

De stand-bystand (laag stroomverbruik) kan niet worden ingeschakeld tijdens een laadcyclus.

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door de Bluetooth-koppelingslijst te wissen. Zo verwijder je alle gekoppelde Bluetooth-apparaten uit de opgeslagen koppelingslijst.

Houd de Bluetooth-knop 10 seconden ingedrukt, totdat je ‘Bluetooth-apparaatlijst gewist’ hoort.

Binnen een minuut gaat de unit op stand-by.

Schakel Bluetooth weer in door een Bluetooth-bron te koppelen.