Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door wifi te deactiveren en de Bluetooth-koppelingslijst te wissen. Door wifi te deactiveren voorkom je dat het systeem verbinding maakt met je netwerk. Ook kan het systeem niet met de Bose Music-app worden bediend tot het weer wordt ingeschakeld.

Wifi: Deactiveer door de Afspelen/Pauzeren-knop en de Bluetooth-knop tegelijkertijd 5 seconden ingedrukt te houden. Herhaal dit om te activeren

Bovenkant van de speaker met de Play/Pause- en Bluetooth-knoppen

Bluetooth: Deactiveer door de koppelingslijst te wissen. Als je wilt deactiveren, houd je de knop Bluetooth 10 seconden ingedrukt. Activeer door te koppelen met een Bluetooth-bron.

Bovenkant van de speaker met de Bluetooth-knop

Binnen 2,5 uur na het deactiveren van de netwerken gaat de speaker in de stand-bymodus