De telefoonvrije modus gebruiken

Van toepassing op:

Als je de telefoonvrije modus inschakelt in de Bose Sleep-app, kun je je sleepbuds gebruiken met beperkte functionaliteit wanneer je mobiele apparaat uitgeschakeld is of in een andere kamer ligt.

Je kunt deze functie gebruiken als je:

• Het liefst slaapt zonder elektrische apparaten in de buurt
  • Geen wekker nodig hebt of ’s nachts geen meldingen hoeft te horen

Omdat de sleepbuds in de telefoonvrije modus geen verbinding hebben met je apparaat, kun je geen wekkers instellen of meldingen ontvangen.

In de telefoonvrije modus spelen de sleepbuds een geselecteerd maskerend geluid af zodra je ze uit het oplaaddoosje haalt. Het geluid wordt afgespeeld totdat de ingestelde slaaptimer afloopt of totdat je de sleepbuds weer in het doosje doet.

De telefoonvrije modus inschakelen:

Verbind de sleepbuds met de Bose Sleep-app

Selecteer rechtsboven Instellingen

Smartphonescherm met de Instellingen-weergave

Kies bij OPTIES de Telefoonvrije modus

Smartphonescherm met de telefoonvrije modus

Er verschijnt een bericht met zaken waarop je moet letten. Kies Begrepen

Smartphonescherm met zaken waarop je moet letten

Na de informatie over geoptimaliseerd afspelen selecteer je Telefoonvrije modus instellen

Smartphonescherm met info over geoptimaliseerd afspelen

Stel je voorkeuren in voor Mijn geluiden, Slaaptimer en Volume. Selecteer Telefoonvrije modus inschakelen om de optie te activeren

OPMERKING: In de telefoonvrije modus zijn alle wekkers en meldingen uitgeschakeld.

Smartphonescherm met opties voor telefoonvrije modus: geluiden, timer, volume

De telefoonvrije modus uitschakelen:

In de telefoonvrije modus zie je in het hoofdscherm van de Sleep-app een knop Telefoonvrije modus uitschakelen boven de sleepbuds™. Selecteer deze om uit te schakelen

Smartphonescherm met de knop ‘Telefoonvrije modus uitschakelen’

Er verschijnt een scherm voor bevestiging. Selecteer Ja om uit te schakelen

Bevestigingsscherm voor uitschakelen telefoonvrije modus