Het apparaat reageert niet op opdrachten van de afstandsbediening

Probeer het volgende als het apparaat niet op de afstandsbediening reageert:

Niet alle functies en opdrachten zijn compatibel met alle Android- en iOS-apparaten. Voor informatie over Apple-apparaten, zie Apparaten die compatibel zijn met Apple. Voor informatie over Samsung-apparaten, zie Apparaten die compatibel zijn met Samsung Galaxy.

Voor functies waarbij je meerdere keren op een knop moet drukken, varieer je de tijd tussen het indrukken.

Verwijder het apparaat uit de etui of de beschermhoes.

Controleer of de ingang van de hoofdtelefoon vrij is van vuil.