Afspeel- en oproepfuncties bedienen

Van toepassing op:

Functies voor het afspelen van media

Met de knop op de rechterpoot bedien je alle afspeelfuncties.

De knop op de rechterpoot waarmee je de afspeelfuncties bedient
  • Druk één keer om af te spelen/te pauzeren
  • Druk twee keer om naar het volgende nummer te gaan
  • Druk drie keer om naar het vorige nummer te gaan

Volume regelen
Gebruik de volumeknoppen op je mobiele apparaat of de Bose Connect-app om het volume te verhogen of verlagen.

Oproepfuncties

De microfoon en de knop voor het bedienen van alle gespreksfuncties zitten op de rechterpoot.

De knop voor de microfoon oproepfuncties

Gebruik deze knop als volgt voor oproepen:

• Druk één keer om een oproep te beantwoorden
  • Druk één keer om een oproep te beëindigen
  • Houd 1 seconde vast om een inkomende oproep te weigeren
  • Druk tijdens een telefoongesprek één keer om een tweede inkomende oproep te beantwoorden en het huidige gesprek in de wacht te zetten
  • Houd de knop tijdens een telefoongesprek 1 seconde ingedrukt om een tweede inkomende oproep te weigeren en het huidige gesprek voor te zetten
  • Bij twee actieve oproepen druk je twee keer om te schakelen tussen de twee oproepen
  • Bij twee actieve oproepen houd je de knop 1 seconde ingedrukt om een conferentiegesprek te starten