Aangesloten apparaten bedienen

Om andere apparaten te bedienen met de afstandsbediening van het Lifestyle® system volg je deze stappen:

Zet de tv aan en selecteer de tv-video-ingang waarop het Lifestyle® system is aangesloten

druk op de bedieningsconsole op setup

Setup

druk op de afstandsbediening op de pijl omlaag om "[source] setup" ([bron] instellen) te markeren en druk ter bevestiging op ok (met '[source]' ([bron]) wordt het type apparaat aangegeven, zoals blu-ray disc™-speler, decoder en gameconsole)

druk op de pijl omlaag om het volgende te markeren:

"set up the remote" (afstandsbediening instellen): als je de oorspronkelijke afstandsbediening voor het apparaat hebt.

"manual remote code entry" (code voor afstandsbediening handmatig invoeren): als je niet de oorspronkelijke afstandsbediening voor het apparaat hebt of als de ir niet wordt herkend door het systeem.

druk op ok en volg de instructies op het scherm.

De afstandsbediening stuurt IR-opdrachten naar de tv voor extra bedieningsopties. Wanneer de tv-bron is geselecteerd, stuurt de Bose®-afstandsbediening extra IR-opdrachten naar de tv. Als de juiste code voor de afstandsbediening is geprogrammeerd, kun je met de knoppen op de Bose-afstandsbediening de functies van de tv bedienen. Dit zijn volgend/vorig kanaal, tv-ingang, tv aan/uit, beeldweergave (waarmee de beeldverhouding van de tv wordt gewijzigd) en menu.