BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Verbinden met je speaker

Van toepassing op:

Een tv verbinden via een HDMI (ARC)-aansluiting

1. Sluit een HDMI-kabel aan op de HDMI (ARC)-aansluiting (ARC) van de tv en op de speaker
  2. Sluit je andere apparaten (zoals een decoder of Blu-ray-speler) aan op de beschikbare tv-ingangen
  3. Schakel via het tv-menu ARC en CEC in. (Opmerking: Afhankelijk van het tv-menu kan CEC een andere naam hebben)

Een tv verbinden zonder een HDMI (ARC)-aansluiting

1. Verbind een kabel tussen de OPTICAL IN-aansluiting van je speaker en de optische uitgang van je tv. Deze aansluiting heet op tv’s mogelijk Digital Out, Optical Output of S/PDIF.
    Tip: Als je tv geen optische uitgang heeft, sluit je de AUX IN-aansluiting van de speaker aan op de 3,5mm- of dubbele RCA-uitgangen van de tv. Op de tv heet deze aansluiting mogelijk Audio Out of Headphones. Als je aansluit op de dubbele, rood-witte RCA-aansluitingen op de tv, kun je een stereo-RCA-naar-3,5mm-adapter gebruiken
  2. Eenmaal aangesloten open je het tv-menu en zoek je de instellingen voor audio/geluid. Selecteer de optie voor het uitschakelen van de tv-speakers
  3. Wanneer de tv-speakers zijn uitgeschakeld, zoek je de optie voor de audio-uitgang. Als die beschikbaar is, stel je die in op vast. Als de optie niet beschikbaar is, zet je het volume van de tv op de hoogste stand.

Verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat

Zie Bluetooth®-apparaten verbinden voor meer informatie.

Verbinding maken met een optionele basmodule

Meer dan één apparaat aansluiten op je speaker

Je kunt eventueel tot drie apparaten aansluiten via de HDMI-, OPTICAL IN- en AUX IN-aansluitingen op je speaker. Druk vervolgens op de TV-knop op de afstandsbediening en schakel dan alleen het apparaat in dat je wilt horen.

Opmerking: Als er meer dan één apparaat is ingeschakeld, selecteert de speaker automatisch het apparaat dat als eerste wordt gedetecteerd. Dit is mogelijk niet het apparaat dat je wilt horen.