Verbinding maken met een mobiel apparaat

Van toepassing op:

De Bose Sleep-app downloaden

Download de benodigde gratis Bose Sleep-app om de sleepbuds te bedienen, de wekkers te beheren, maskerende geluiden te selecteren en geavanceerde instellingen te configureren.

Aanzetten

Schuif met het Bose-logo naar je toe gericht het deksel van het oplaaddoosje van je af om het te openen

Wacht tot de oplaadlampjes van de sleepbuds langzaam wit knipperen en haal ze uit het oplaaddoosje

Verbinding maken met een mobiel apparaat

Haal de sleepbuds uit het oplaaddoosje, open de Bose Sleep-app en volg de aanwijzingen in de app.

De verbinding met een mobiel apparaat verbreken

Android-gebruikers: Gebruik de Bose Sleep-app om de verbinding met je apparaat verbreken. Je kunt de verbinding ook verbreken door de Bluetooth-functie op je apparaat uit te schakelen. Als je de Bluetooth-functie op je apparaat uitschakelt, wordt de verbinding met alle andere apparaten ook verbroken.

Apple-gebruikers: Vergeet de sleepbuds in het Bluetooth-instellingenmenu van je apparaat. Schakel vervolgens de Bluetooth-functie van je mobiele apparaat uit en weer in om het verbreken van de verbinding te voltooien.

Opnieuw verbinding maken met een mobiel apparaat

Wanneer je de sleepbuds uit het doosje haalt, wordt de verbinding met het laatst verbonden apparaat hersteld.

OPMERKING: Het apparaat moeten zich binnen het bereik bevinden (9 m) en ingeschakeld zijn en ook de Bluetooth-functie moet ingeschakeld zijn.

Uitschakelen

Doe de sleepbuds in het oplaaddoosje om ze uit te schakelen. Wacht tot de oplaadlampjes van de sleepbuds langzaam wit knipperen en sluit het oplaaddoosje.