Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Aansluiten op een extern audioapparaat

Je hoofdtelefoon is met talloze audiobronnen te gebruiken, zoals het entertainmentsysteem in het vliegtuig, cd-, dvd- en mp3-spelers, pc's en laptops en je geluidsinstallatie thuis.

De audiokabel van de hoofdtelefoon heeft een enkele 3,5 mm (1/8 inch) ministekker. In de doos van de QC®25 en QC15 headphones vind je een dubbele 3,5 mm (1/8 inch) adapter voor in het vliegtuig.

Sluit de hoofdtelefoon voorzichtig aan op de gewenste audiobron.

Linksonder zie je verschillende ingangsconfiguraties. Alle aansluitingen behalve de 6,3 mm (1/4 inch) stekker zijn gangbaar in vliegtuigen. De instructies rechts beschrijven hoe je je hoofdtelefoon op elk type stekker moet aansluiten.

De meeste draagbare apparaten hebben een enkele 3,5 mm (1/8 inch) ingang: Gebruik de enkele ministekker van de audiokabel. Je hebt geen adapter nodig.

Een 3,5 mm (1/8 inch) ingang en een stroomingang: Sluit de enkele ministekker van de audiokabel aan op de 3,5 mm (1/8 inch) ingang (de grotere opening). Je hebt geen adapter nodig. De kleinere hoeft niet te worden aangesloten.

Twee 3,5 mm (1/8 inch) ingangen: Gebruik de adapter met de dubbele ministekker.

Een stroomingang en twee 3,5 mm (1/8 inch) ingangen: Gebruik de adapter met de dubbele ministekker voor de twee 3,5 mm (1/8 inch) ingangen. Het contact voor de stroomvoorziening hoeft niet te worden aangesloten.

Een 6,3 mm (1/4 inch) ingang, zoals je die onder andere vindt op je stereo-installatie thuis: Hiervoor kun je alle 3,5 mm (1/8 inch) naar 6,3 mm (1/4 inch) stereo-adapters gebruiken.

Houd de audiostekker of adapter bij de basis vast en trek hem er voorzichtig uit. Trek niet aan de kabel.

Opmerking: De kwaliteit van het geluid in het vliegtuig kan minder goed zijn dan die van je stereo-installatie of je draagbare bron.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback