Verbinding maken met een wifi-netwerk – Alternatieve configuratie

Van toepassing op:

Je kunt deze methode gebruiken om je speaker te installeren door eerst verbinding te maken met het ingebouwde wifi-netwerk en vervolgens met je wifi-thuisnetwerk.

Houd op de speaker tegelijkertijd de knoppen Volume - en afspelen/pauzeren zes seconden ingedrukt. Wanneer het bovenste en onderste gedeelte van de lichtring oranje branden, zendt de speaker zijn eigen wifi-netwerk uit voor installatie

Ga op je computer of mobiele apparaat, naar de wifi-instellingen en maak verbinding met het netwerk ‘Bose Portable Home Speaker’

Open een webbrowser, typ 192.0.2.1 in de adresbalk en tik op ga naar/enter om de pagina met wifi-instellingen van je speaker te openen

Selecteer je wifi-netwerk uit de vervolgkeuzelijst en voer het wachtwoord in. Opmerking: Als je je netwerk niet ziet, selecteer je ‘Wifi handmatig invoeren’ en voer je de naam, het beveiligingstype en het wachtwoord van je netwerk in

Klik op Submit (Verzenden) en wacht terwijl je product verbinding maakt met het geselecteerde netwerk

Als de verbinding is gelegd, maak je met je computer of mobiele apparaat opnieuw verbinding met je normale netwerk

Open de Bose Music-app, tik op het pictogram My Bose in de linkerbovenhoek en tik vervolgens op + om de speaker aan je account toe te voegen