Verbinding maken met een wifi-netwerk

meer...

Je hebt het volgende nodig:

• Breedbandinternet met 802.11b/g/n*-compatibel wifi-netwerk (*802.11n is compatibel met SoundTouch 20/30 series III en SoundTouch 10 systems)
  • Je netwerknaam en wachtwoord
  • iOS- of Android-apparaat, of een Windows- of Mac-computer op hetzelfde netwerk als je SoundTouch system

Om je SoundTouch system te verbinden met je wifi-netwerk:

Zorg ervoor dat het systeem zich binnen het bereik van de draadloze router bevindt

Download en installeer de gratis SoundTouch-app op je computer of mobiele apparaat via de onderstaande links:

Open de SoundTouch-app

Volg de instructies van de app om je systeem met het thuisnetwerk te verbinden