Verbinding maken met een eerder gekoppeld apparaat

Als het apparaat wordt ingeschakeld, probeert de hoofdtelefoon opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten. Zorg dat de apparaten binnen bereik zijn en dat Bluetooth® is ingeschakeld enabled.

Als het apparaat dat je wilt verbinden niet een van de twee laatst verbonden apparaten is, volg je de onderstaande stappen om een ander eerder gekoppeld apparaat te verbinden.

Schuif de aan/uit-knop naar het Bluetooth-symbool en laat hem los om te horen welk apparaat verbonden is

Schuif de aan/uit-knop binnen twee seconden naar het Bluetooth-symbool en laat de knop weer los om verbinding te maken met het volgende apparaat in de koppelingslijst van de hoofdtelefoon. Herhaal dit totdat je de naam van het juiste apparaat hoort

Speel audio af op het verbonden Bluetooth-apparaat

Opmerking: de hoofdtelefoon kan maximaal acht gekoppelde Bluetooth-apparaten opslaan in de koppelingslijst en kan actief verbonden zijn met twee apparaten tegelijk.