WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Aansluiten op een mobiele telefoon of audiospeler

Van toepassing op:

De headset is op de meeste smartphones aan te sluiten met de 3,5 mm (1/8 inch) stereostekker (geschikt voor de standaardingang voor hoofdtelefoons) of met de ingegrepen 3,5 mm (1/8 inch) adapter (inbegrepen bij na 24 mei 2012 aangeschafte headsets).

Met de juiste aansluiting:

  • Geniet je van stereogeluid als je naar muziek luistert of aan de telefoon bent
  • Kan de persoon aan de andere kant van de lijn je stem horen
  • Werkt de knop voor beantwoorden/beëindigen naar behoren

Aansluiten zonder adapter

Je Bose headset werkt zonder adapter met de meeste Android™, BlackBerry® en Windows® smartphones.

Sluit de audiostekker van de headset aan op de ingang voor een hoofdtelefoon/headset van je telefoon

Zet de headset op

De 3,5 mm (1/8 inch) adapter aansluiten

Als je je headset na 24 mei 2012 hebt aangeschaft, was er een 3,5 mm (1/8 inch) adapter inbegrepen. Het kan nodig zijn deze adapter te gebruiken als de telefoon niet reageert op de knop voor beantwoorden/beëindigen, de geluidsweergave slecht is, je geen geluid hoort of de microfoon niet werkt.

Sluit de adapter aan op de headsetkabel en plaats de headset met de adapter in de ingang voor de hoofdtelefoon/headset op de telefoon

Zet de headset op

De 2,5 mm (0,1 inch) adapter aansluiten

Als je je headset voor 24 mei 2012 hebt aangeschaft, waren er twee verschillende 2,5 mm (0,1 inch) adapters inbegrepen. Ze zijn te herkennen aan een symbooltje (cirkel of driehoek) op de kopt van de stekker. Je hebt een van deze adapters nodig als je telefoon een 2,5 mm (0,1 inch) hoofdtelefoon/headset-ingang heeft.

Kies de juiste adapter. Kijk op www.Bose.com/phones welke adapter geschikt is voor je telefoon.

Sluit de adapter aan op de audiokabel van de headset

Als de adapter is aangesloten op de headsetkabel sluit je de audiostekker aan op de hoofdtelefoon/headset-ingang van de telefoon

Zet de headset op

Opmerking: als je telefoon niet reageert op de knop beantwoorden/beëindigen, de geluidsweergave slecht is, je geen geluid hoort of de microfoon niet werkt, gebruik je waarschijnlijk de verkeerde adapter. Probeer het opnieuw met de andere adapter.