Verbinding maken met een ander wifi-netwerk

Als de naam of het wachtwoord van je netwerk is gewijzigd of als je het systeem met een ander netwerk wilt verbinden, doe je het volgende:

Op de afstandsbediening houd je de knop met het Tv-pictogram en de Achteruit-knop 3 seconden ingedrukt. Als de lichtbalk op de soundbar oranje brandt, zendt de soundbar zijn eigen wifi-netwerk uit voor configuratie

Ga op je mobiele apparaat naar het scherm wifi-instellingen en maak verbinding met de netwerknaam die begint met 'Bose Soundbar'

Open de Bose Music-app en volg de instructies om de soundbar verbinding te laten maken met je netwerk

Opmerking: Als de app je niet vraagt om je systeem te configureren, tik dan op het My Bose -pictogram in de linkerbovenhoek en tik daarna op + om een product toe te voegen.