Verbinding maken met een ander wifi-netwerk

Van toepassing op:

Als netwerkinformatie is gewijzigd of als je het systeem met een ander netwerk wilt verbinden, doe je het volgende:

Houd op de speaker tegelijkertijd de knoppen Volume - en afspelen/pauzeren zes seconden ingedrukt. Wanneer het bovenste en onderste gedeelte van de lichtring oranje branden, zendt de speaker zijn eigen wifi-netwerk uit voor installatie

Ga op je mobiele apparaat naar de wifi-instellingen en maak verbinding met het netwerk ‘Bose Portable Home Speaker’ of de naam die tijdens de eerste installatie aan de speaker is gegeven

Open de Bose Music-app en volg de instructies op om de speaker verbinding te laten maken met je netwerk. Als de app je niet vraagt om je speaker te configureren, tik je op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek en tik je daarna op + om een product toe te voegen

Opmerking: Als je mobiele apparaat vraagt of je verbonden wilt blijven met een netwerk zonder internettoegang, selecteer je ‘Ja’. Als je ‘Nee’ selecteert, kan de app geen verbinding maken met de speaker.