Verbinding maken met een ander wifi-netwerk

Als netwerkinformatie is gewijzigd of als je het systeem met een ander netwerk wilt verbinden, doe je het volgende:

Houd AUX en Play/Pause boven op de speaker 5 seconden ingedrukt totdat de lichtbalk aan de voorkant van de speaker oranje brandt

Ga op je mobiele apparaat naar de wifi-instellingen en maak verbinding met het netwerk van je Bose-product, dat standaard wordt aangegeven met de productnaam (bijvoorbeeld Bose Home Speaker-netwerk)

Open de Bose Music-app en volg de instructies om verbinding te maken met je netwerk

Opmerking: Als de app je niet vraagt om je systeem te configureren, tik je op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek en tik je daarna op + om een product toe te voegen