Verbinding maken met de optionele draadloze basmodule

Voordat je begint

Controleer of er systeemupdates beschikbaar zijn en installeer deze: Open de SoundTouch-app en ga naar Menu > Instellingen > Speakerinstellingen. Als er een update beschikbaar is, tik je op SOFTWARE UPDATEN om de update te installeren.

Verbinding maken met de basmodule

Je kunt een of twee basmodules met je systeem verbinden. Als je twee modules wilt verbinden, moeten ze allebei hetzelfde model zijn en ook draadloos zijn verbonden. Als je twee draadloze basmodules wilt verbinden, verbind je eerst de ene en herhaal je dezelfde stappen voor de tweede.

Sluit de basmodule aan op een stopcontact.

Druk op de afstandsbediening van de soundbar op de SoundTouch-knop.

SoundTouch-knop op de SoundTouch-afstandsbediening

Houd cijfertoets 7 ingedrukt tot het verbindingslampje op de voorkant van de soundbar wit knippert en laat de knop vervolgens los. Als de verbinding tot stand is gebracht, brandt het lampje continu wit en geeft de basmodule een geluidssignaal.

Tip: Als de basmodule geen verbinding maakt, koppel je de soundbar en de basmodule 30 seconden los en probeer je het opnieuw.

SoundTouch-afstandsbediening met de SoundTouch-knop, cijfertoets 7 en het wit brandende lampje op de soundbar