Een audio-/videoapparaat aansluiten

Voorbeelden van audio-/videoapparaten zijn Blu-ray disc™- en dvd-speler, videorecorder, camcorders, Apple TV® en kabel-/satellietbox. Raadpleeg de gebruikershandleiding van het product dat wordt aangesloten voor gedetailleerdere instructies.

Om een extern audio-/videoapparaat op het systeem aan te sluiten, volg je deze stappen:

Zet de tv aan en selecteer de tv-video-ingang die is aangesloten op het Lifestyle®-systeem

druk op de bedieningsconsole op setup

op de afstandsbediening druk je op de pijl omlaag om "nieuw apparaat toevoegen" te markeren.

druk op ok en volg de instructies op het scherm.

nadat het proces voltooid is, vraagt het systeem of je de bose®-afstandsbediening wilt installeren om het apparaat te bedienen. druk op ok en volg de instructies op het scherm om de afstandsbediening te installeren of kies "deze stap overslaan". het systeem keert dan terug naar het eerste installatiescherm.