Verbinding maken met een mobiel apparaat uit de koppelingslijst van de speaker

Muziek afspelen vanaf een gekoppeld mobiel apparaat waarmee je momenteel geen verbinding hebt:

• Druk tweemaal (binnen drie seconden) op de Bluetooth®-knop van je luidspreker om verbinding te maken met het volgende mobiele apparaat.
  • Houd de Bluetooth-knop ingedrukt totdat je de naam van het juiste mobiele apparaat hoort. Je hoort 'Verbonden met [naam apparaat]'.
  • Als je verbonden bent, kun je muziek afspelen vanaf je mobiele apparaat.