Gratis verzending en retournering
 

Compatibele inzetstukken voor iPod®-modellen

Heb je een Apple® Universal Dock-adapter bij je iPod? Gebruik dit dan met het betreffende inzetstuk van het SoundDock system zoals aangegeven:

Heb je geen Apple Universal Dock-adapter bij je iPod en geen SoundDock system-inzetstuk voor de Apple Universal Dock-adapter? Bepaal dan met onderstaande tabel welk SoundDock system-inzetstuk je moet gebruiken voor je iPod-model. Het label vind je onder op het inzetstuk.

iPod-model:

Inzetstuk

iPhone® (3GS)
8 GB, 16 GB

iPhone (3G)
8 GB, 16 GB

iPhone
4 GB, 8 GB, 16 GB

iPod touch®
8 GB, 16 GB, 32 GB

iPod classic®
80 GB

iPod classic®
160 GB

iPod
(5e gen., video)
30 GB

iPod
(5e gen., video)
60 GB, 80 GB

iPod
(4e gen., kleurenscherm/foto)
20 GB, 30 GB

iPod
(4e gen., kleurenscherm/foto)
40 GB, 60 GB

iPod
(4e gen., zwart/witscherm)
20 GB

iPod
(4e gen., zwart/witscherm)
40 GB

iPod nano®
(3e gen., video)

iPod nano
(2e gen., aluminium)

iPod nano
(1e gen.)

iPod mini

iPod
(3e gen., dockaansluiting)
10 GB, 15 GB, 20 GB

iPod
(3e gen., dockaansluiting)
30 GB, 40 GB

Opmerking: Het klassieke SoundDock system is niet gecertificeerd als product dat werkt in combinatie met de iPhone ("Works with iPhone"). Je kunt ermee wel muziek afspelen in combinatie met de oorspronkelijke iPhone en iPhone 3G (bij audiostoring zet je de iPhone in de vliegtuigstand). Je kunt SoundDock system-inzetstuk A gebruiken voor je iPhone. Als je een strakkere aansluiting wilt, biedt Apple een pakket met drie Universal Dock-adapters voor de iPhone. Gebruik deze adapters in combinatie met het SoundDock system-inzetstuk voor de Apple Universal Dock-adapter. De iPhone 3G wordt niet opgeladen in het dock van het systeem. Laad je iPhone op met de iPhone 3G-oplader die door Apple is geleverd bij je 3G iPhone.

Oudere SoundDock systems werden geleverd met onderstaande modellen inzetstukken. Ze zijn compatibel met de iPod-modellen op de labels. De labels bevinden zich onder op de inzetstukken, zoals aangegeven.

Was dit nuttig?

Verzenden

Bedankt voor je opmerkingen.