BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

De Bluetooth®-koppelingslijst van het systeem wissen

Wanneer je een Bluetooth®-apparaat koppelt aan het systeem, wordt de verbinding opgeslagen in de koppelingslijst van het systeem. Als je geen verbinding kunt maken met een apparaat, moet je de koppelingslijst mogelijk wissen. Nadat je de lijst hebt gewist, moet je het apparaat opnieuw koppelen.

Schakel het product in met de afstandsbediening

Houd de Bluetooth-knop 10 seconden ingedrukt tot het product een toon laat horen

Verwijder op je Bluetooth-apparaat het Bose-product uit het Bluetooth-menu.