Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De hoofdtelefoon schoonmaken

Het is belangrijk de oordopjes en oortjes, inclusief het fijnmazige gaas op beide oortjes, van alle Bose® in-ear hoofdtelefoons en headsets regelmatig te reinigen. Hierdoor blijven de geluidsprestaties optimaal. Zelfs een beetje vuil kan het geluid doen haperen of zelfs helemaal doen wegvallen.

Als je de oordopjes wilt schoonmaken, haal je ze van de oortjes en maak je ze schoon met een milde zeep. Spoel ze goed af en droog ze met een zachte doek. Laat de oordopjes volledig drogen voordat je ze weer om de oortjes plaatst.

Als je de oortjes wilt schoonmaken, haal je de dopjes van de oortjes en neem je ze voorzichtig af met een droge, zachte doek. Pas op dat er geen oorsmeer op het gaas of in de opening terechtkomt. Plaats de oordopjes vervolgens terug

Volg de onderstaande stappen om het gaas grondig schoon te maken:

Verwijder de oordopjes van de oortjes.

Maak het gaas van het oortje schoon met een zachte doek of een tissue met een beetje waterstofperoxide (maximale concentratie 3%). Pas op dat er geen overtollige vloeistof in de uitsparing op het oortje terechtkomt.

Laat de oortjes vijf minuten liggen zodat het smeer zacht wordt.

Maak een zachte tandenborstel vochtig met waterstofperoxide (maximale concentratie 3%) en borstel voorzichtig over het gaas om het smeer los te maken en te verwijderen. Pas daarbij op dat er geen overtollige waterstofperoxide in de uitsparing op het oortje terechtkomt.

Schud het gaas als het schoon lichtjes om overtollige vloeistof en vuil te verwijderen en droog het oortje met een zachte doek.

Plaats de oordopjes terug.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback