De Bluetooth®- en oplaadstatus controleren

Van toepassing op:

Het statuslampje zit op de rechterpoot.

Statuslampje van Bose Frames

Bluetooth-verbindingsstatus
Toont de status van de Bluetooth-verbinding van mobiele apparaten.

• Een langzaam knipperend wit lampje geeft aan dat de Frames klaar zijn om verbinding te maken of worden verbonden
  • Een snel knipperend wit lampje geeft aan dat de Frames zijn verbonden

Oplaadstatus
Toont het laadniveau van de accu wanneer de Frames zijn aangesloten op de voeding.

• Een continu brandend wit lampje geeft aan dat de Frames volledig zijn opgeladen
  • Een knipperend wit lampje geeft aan dat de Frames worden opgeladen

Opmerking: Bij verbinding met een Apple-apparaat wordt het accuniveau van de Frames weergegeven in de rechterbovenhoek van het scherm en in het meldingscentrum van dit apparaat.