De accu controleren

• Wanneer je de hoofdtelefoon inschakelt, hoor je het accuniveau en brandt de accu-indicator aan de binnenzijde van het rechteroortje gedurende 10 seconden. Als je op een van de knoppen van de hoofdtelefoon drukt, brandt de accu-indicator gedurende 10 seconden
  • Wanneer de hoofdtelefoon in gebruik is, knippert de accu-indicator rood als de accu moet worden opgeladen
  • Als je verbonden bent met een Apple-apparaat, zal het apparaat het laadniveau van de accu van de hoofdtelefoon weergeven in de buurt van de rechterbovenhoek van het scherm