Softwareversie controleren met de SoundTouch-app

meer...

Het instellingenscherm in de SoundTouch-app bevat informatie die je kan helpen bij het bijwerken van je software, het toevoegen van het systeem aan je netwerk en bij het algemeen onderhoud van je product.

1. Open de SoundTouch-app op je computer, tablet of smartphone
  2. Selecteer Menu (≡) > Instellingen > Over
    Opmerking:
    Als op desktops en tablets het menupictogram (≡) niet zichtbaar is, is het uitvouwmenu wellicht al open
  3. Selecteer de naam van het systeem waarvan je de instellingen wilt bekijken
  4. Belangrijke systeeminformatie wordt weergegeven
  5. Om software-informatie over de app zelf te bekijken, navigeer je terug naar het scherm Over en selecteer je het SoundTouch-pictogram

Voor Lifestyle 135/235/525/535 systems:

Zet de tv aan en selecteer de tv-video-ingang die aansluiting geeft op het Lifestyle system

Houd op de bedieningsconsole Setup ingedrukt totdat het scherm ‘Systeeminformatie’ wordt weergegeven

• Op regel 2 zie je de huidige geïnstalleerde versie van de console-software
  • Op regel 5 zie je huidige geïnstalleerde versie van de software van de Acoustimass-module
  • Op regel 10 zie je de huidige geïnstalleerde versie van de software van de afstandsbediening (druk op een willekeurige knop op de afstandsbediening om de versie te zien)

Voor CineMate en SoundTouch home cinema systems:

Schakel de console in voor een willekeurige bron

Houd op de afstandsbediening de rode knop 4 seconden ingedrukt tot het scherm met systeeminformatie verschijnt

Druk op de rode knop om door de informatie te bladeren

• 1 CONSOLE: 2e regel: SW versie
  • 2 ACOUSTIMASS-MODULES: 2e regel: SW-versie
  • 3 SOUNDTOUCH (indien verbonden): 1e regel: SW-versie

Druk op Exit om het scherm met systeeminformatie te verlaten