De softwareversie controleren

Om de softwareversie te zien, volg je deze stappen:

Zet de tv aan

Selecteer de tv-video-ingang die is aangesloten op het systeem

houd op de bedieningsconsole setup ingedrukt totdat het scherm "system information (systeeminformatie)" wordt weergegeven

Op regel 5 zie je de op dat moment geïnstalleerde versie van de console-software.

Druk op een willekeurige knop op de afstandsbediening

Op regel 10 zie je de op dat moment geïnstalleerde versie van de software van de afstandsbediening.