Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De headset opladen

Laad de accu voordat je de headset voor het eerst gebruikt volledig op om de headset zo lang mogelijk te kunnen gebruiken. Zorg ervoor dat de kamertemperatuur tussen 5°C en 40°C ligt en dat het product op kamertemperatuur is.

De headset opladen:

Opmerking: probeer de headset niet te koppelen of te gebruiken tijdens het opladen.

Steek de kleine stekker van een usb-kabel in de headset. Sluit de stekker op de juiste manier aan: de pijlen op de stekker en de headset moeten naar elkaar wijzen

Sluit de grote stekker van deze kabel aan op de voeding of op een usb-aansluiting op de computer (als de usb-aansluiting werkt)

Klap bij gebruik van het voedingsblok de pinnen van de voeding uit

Steek de voedingsstekker in een stopcontact. Als je de headset via een computer oplaadt, moet de computer ingeschakeld zijn

Het opladen kan de eerste keer tot 3 uur duren. De accu-indicator op de achterkant van de headset knippert geel terwijl de headset oplaadt en wordt groen wanneer het opladen voltooid is.

Opmerking: hoewel de accu van de headset gedeeltelijk door de producent is opgeladen, verlengt opladen voor gebruik de gesprekstijd.

Zie  Lampjes en tonen herkennen voor informatie over het controleren van het accuniveau.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback