Kan luidspreker niet koppelen met Bluetooth®-apparaat

Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

controleer of de luidspreker detecteerbaar is. druk op bluetooth tot de bluetooth-indicator langzaam blauw knippert.

Bluetooth

controleer of bluetooth op het apparaat is aangezet of ingeschakeld.

Controleer of 'Bose Color SoundLink' in de koppelingslijst van je apparaat is geselecteerd en of de verbinding door je apparaat wordt bevestigd.

het kan zijn dat het bluetooth-apparaat zich buiten bereik bevindt. probeer het apparaat dichter bij de luidspreker te plaatsen.

zet indien mogelijk alle andere bluetooth-apparaten in de onmiddellijke omgeving uit of schakel de bluetooth-functie van deze apparaten uit.

controleer of je bluetooth-apparaat het a2dp-profiel (stereo bluetooth) ondersteunt.

Zorg dat je bij het aansluiten op een pc of Mac-computer de Bose® SoundLink® Color speaker selecteert als het audio-uitgangsapparaat in het menu met audio-instellingen van het apparaat. Misschien moet je een audiotrack afspelen om de verbinding af te ronden (neem contact op met de fabrikant voor meer instructies).

Probeer de luidspreker te resetten. Zie voor meer informatie De fabrieksinstelingen van het systeem herstellen

controleer of er een software-update voor je bluetooth-apparaat is of ga naar owners.bose.com voor updates voor de bose® soundlink® color speaker.