De Bose Connect-app

Download de Bose Connect-app om je software up-to-date te houden, je hoofdtelefooninstellingen te personaliseren, eenvoudig Bluetooth-verbindingen te beheren en toegang te krijgen tot nieuwe functies. Tot de functies behoren:

Gemakkelijk verbinding maken met en schakelen tussen meerdere mobiele apparaten met één swipe

De actieknop configureren

Je hoofdtelefoonervaring personaliseren:

Je hoofdtelefoon een naam geven

Een taal selecteren voor gesproken meldingen of gesproken meldingen uitschakelen

De instelling voor noise cancelling wijzigen

De timer voor automatisch uitschakelen instellen

Productdemonstratie en help openen

Je hoofdtelefoon up-to-date houden met de nieuwste software