Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Problemen met Bluetooth® oplossen

Kun je geen verbinding maken met een apparaat?

Controleer voordat je een van de volgende stappen uitvoert of op je SoundLink® Wireless Mobile speaker de nieuwste softwareversie is geïnstalleerd. Klik hier om naar het software-updatecentrum te gaan voor een update voor je luidspreker. Als de verbindingsproblemen na het updaten van de software nog steeds niet zijn verholpen, voer je de stappen voor het oplossen van problemen uit.

Kun je geen verbinding maken met een eerder gekoppeld apparaat?

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Een reset van het product uitvoeren

Voer de volgende stappen uit om de SoundLink® speaker te resetten:

Houd de knop MUTE op de luidspreker 10 seconden ingedrukt. De led-lampjes knipperen even

Mute

Druk op de AAN/UIT-KNOP om de SoundLink® speaker weer in te schakelen

Aan/uit

De koppelingslijst op zowel de SoundLink® wireless mobile speaker als op de bron wissen

Houd de Bluetooth®-knop op de SoundLink® speaker ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat je een toon hoort. Op de SoundLink® speaker worden alle Bluetooth®-apparaten uit het geheugen gewist en vervolgens wordt de luidspreker opnieuw detecteerbaar.

Bluetooth

Wis de lijst op je Bluetooth®-apparaat. Neem voor meer informatie contact op met de fabrikant van het apparaat.

Voer een reset van het product uit. Houd de knop Dempen op de luidspreker 10 seconden ingedrukt. De led-lampjes knipperen even. Druk op de aan/uit-knop om de SoundLink® speaker weer in te schakelen.

Dempen

Aan/uit

Probeer het apparaat opnieuw te koppelen door de volgende stappen uit te voeren:

I. Schakel het Bluetooth®-apparaat en de SoundLink® speaker in. Houd de Bluetooth®-knop van de luidspreker 3 seconden ingedrukt om de detectiemodus van de luidspreker te activeren. De Bluetooth®-indicator gaat om de seconde langzaam aan en uit om aan te geven dat de luidspreker in de detectiemodus staat

Bluetooth

II. Stel het Bluetooth®-apparaat in op "DISCOVERABLE" (Detecteerbaar). Hierdoor kan je apparaat de SoundLink® speaker detecteren
III. Open op je apparaat de lijst met Bluetooth®-apparaten. Selecteer  "Bose SoundLink" in de lijst
IV. Als op het apparaat om een code wordt gevraagd, voer je de cijfers 0000 (vier nullen) in en druk je op OK. Sommige apparaten vragen je ook om de verbinding te accepteren. Het Bluetooth®-apparaat geeft aan wanneer het koppelen klaar is. De SoundLink® speaker geeft aan dat het koppelen klaar is wanneer de Bluetooth-indicator stopt met knipperen en continu blijft branden

Controleren of de SoundLink® speaker zich binnen 10 meter van het Bluetooth-apparaat bevindt

Het systeem is ontworpen voor gebruik binnen een bereik van 10 meter. De prestaties kunnen echter afnemen door obstakels als muren of metaal, en mogelijk ook door andere Bluetooth®-apparaten. Plaats de SoundLink® speaker dichter bij het Bluetooth®-apparaat.

Controleer of de Bluetooth-functie op de bron is ingeschakeld

Veel Bluetooth®-apparaten zijn voorzien van een optie waarmee de Bluetooth®-functie kan worden in- of uitgeschakeld. Mogelijk is deze optie uitgeschakeld om de accuduur van het apparaat te verlengen. Controleer of deze optie is ingeschakeld. Als het Bose®-product aan het Bluetooth®-apparaat is gekoppeld, moet automatisch opnieuw verbinding worden gemaakt wanneer de Bluetooth®-functie ervan is ingeschakeld. Als er niet automatisch opnieuw verbinding wordt gemaakt, selecteer je het Bose-product handmatig in de Bluetooth®-lijst op het apparaat.

De SoundLink® speaker in de lijst met apparaten handmatig verbinden

Sommige apparaten maken wel een koppeling met een apparaat, maar maken niet automatisch verbinding. Ga naar de koppelingslijst van het apparaat en controleer of hiervan sprake is. Probeer in dat geval verbinding te maken met de SoundLink® speaker.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback