App kan systeem niet vinden bij installatie

Op de afstandsbediening houd je de knop met het tv-pictogram en de achteruit-knop 3 seconden ingedrukt. Wanneer de lichtbalk op de soundbar oranje brandt, staat de soundbar in installatiemodus

Open de Bose Music-app en volg de instructies om de soundbar verbinding te laten maken met je netwerk

Opmerking: Als de app je niet vraagt om je systeem te configureren, tik dan op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek en tik daarna op + om een product toe te voegen.

Als de app de soundbar niet ziet, reboot dan je mobiele apparaat en stel de soundbar opnieuw in door de stekker uit het stopcontact te halen, 30 seconden te wachten en dan de stekker weer in een werkend stopcontact te steken