Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Oproepen beantwoorden en beëindigen

Je hoofdtelefoon heeft een gebruiksvriendelijke knop voor beantwoorden/beëindigen met geïntegreerde microfoon en volumeregeling. Met één druk op de knop voor beantwoorden/beëindigen kun je een telefoongesprek beginnen of beëindigen.

Opmerking: op sommige telefoons moet je de knop voor beantwoorden/beëindigen twee keer indrukken of een paar seconden ingedrukt houden.

Oproepen beantwoorden

Als je een inkomende oproep ontvangt, druk je kort op de knop voor beantwoorden/beëindigen om de oproep te beantwoorden.

Gesprekken beëindigen

Als je een gesprek wilt beëindigen, druk je kort op de knop voor beantwoorden/beëindigen.

Opmerking: de knop beantwoorden/beëindigen kan soms ook worden gebruikt voor specifieke telefoon- en muziekfuncties zoals opnieuw bellen van het laatstgekozen nummer, het geven van spraakopdrachten en het selecteren van muzieknummers. Dit hangt af van het gebruikte toestel. Raadpleeg de handleiding van je mobiele telefoon om te zien welke functies er voor jouw toestel beschikbaar zijn.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback