Volume van het middelste kanaal aanpassen

In de Bose Music-app selecteer je de soundbar in het My Bose-scherm (te bereiken via het pictogram van hoofdtelefoon en speaker in de linkerbovenhoek)

Tik op de afbeelding van de soundbar in de rechterbenedenhoek van het scherm

Tik op Adjustments (Aanpassingen)

Bij het middelste kanaal (Center Channel Level) tik je op - of + om het volume van het middelste kanaal te verlagen of te verhogen