Het Bluetooth®-volume aanpassen

De Bluetooth-volumeregeling vind je aan de rechterkant van de bedieningsmodule. Daarmee zet je het volume van een aangesloten Bluetooth-apparaat hoger of lager. Met iedere druk op de knop van de Bluetooth-volumeregeling pas je het volume een beetje aan. Houd de volumeknop ingedrukt om het volume te blijven aanpassen.

Bedieningsmodule met de Bluetooth-volumeknoppen aan de rechterkant