Een andere muziekbron toevoegen

Je kunt ook een ander audioapparaat gebruiken met je SoundLink® speaker, zoals een draagbare digitale muziekspeler. Hiervoor gebruik je een audiokabel met aan één uiteinde een stekker van 3,5 mm (1/8inch). Die sluit je aan op de aux-ingang van de SoundLink® speaker. Een kabel met een stekker van 3,5 mm (1/8 inch) aan beide uiteinden wordt niet meegeleverd met je systeem.

Volg deze stappen om een extern audioapparaat te gebruiken:

Vanaf het externe apparaat plaats je de stekker van de audiokabel van 3,5 mm (1/8 inch) in de aux-ingang op de achterkant van de SoundLink® speaker

druk op de luidspreker op aux

Aux

Zet het volume van het verbonden apparaat bijna op maximaal en stel het volume vervolgens in met de volumeknoppen van de SoundLink® speaker

Opmerking: Als een apparaat verbonden is maar geen audio afspeelt, schakelt de luidspreker zichzelf na 30 minuten uit

Over de usb-aansluiting

De usb-aansluiting aan de achterkant van de luidspreker is uitsluitend bestemd om het apparaat van stroom te voorzien en op te laden. Je kunt er geen audio van verbonden apparaten mee afspelen.