De bediening van je luidspreker gebruiken

Gebruik de bedieningsknoppen boven op de luidspreker om de muziekweergave, het volume en andere functies van een aangesloten apparaat te bedienen.

Bediening voor muziekweergave en luidsprekerstatus

Aan/uit-knop:

Druk op deze knop om de luidspreker aan- of uit te zetten

Bluetooth:

Houd de knop ingedrukt om de speaker gereed te maken voor koppeling met een nieuw apparaat.

Druk op de Bluetooth-knop om te horen welke apparaten momenteel verbonden zijn.

Druk binnen twee seconden om verbinding te maken met het volgende apparaat in de koppelingslijst van de speaker.

Houd tien seconden ingedrukt, totdat je ‘Lijst met Bluetooth-apparaten gewist. Klaar voor koppeling’ hoort.

Ingangsmodus:

Druk op de knop voor de ingangsmodus tot je ‘Aux-audio" hoort.

Multifunctionele knop:

Druk in de Bluetooth-modus één keer op deze knop om af te spelen of te pauzeren, twee keer om vooruit te spoelen en drie keer om achteruit te spoelen. Opmerking: Deze functies worden niet op alle apparaten ondersteund

In de aux-modus druk je op deze knop om geluid te dempen of om het dempen op te heffen.

In de taalselectiemodus houd je deze knop ingedrukt om een taal te selecteren.

Media afspelen:

• Druk één keer om af te spelen of te pauzeren
  • Druk twee keer om naar de volgende track te gaan.
  • Druk drie keer om naar de vorige track te gaan

Volume hoger (+) en lager (-):

Druk op volume hoger of lager om het volume van de luidspreker hoger of later te zetten.

In de taalselectiemodus gebruik je deze knoppen om door taalopties voor gesproken meldingen te bladeren. Zie voor meer informatie De taal van de gesproken meldingen selecteren of wijzigen.