GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN

Basniveau instellen

Van toepassing op:

Je kunt het basniveau instellen met de Bose Connect-app:

Zodra de app is geïnstalleerd en de speaker is verbonden met je apparaat, tik je op het tandwiel (Instellingen) rechtsboven in de app

In het instellingenmenu selecteer je Bas

Veeg onder het getal naar links of rechts om het basniveau in te stellen. De basinstellingen zijn "0" voor de meeste bas (standaard) en -8 voor de minste

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback